Shërbimet tona

Services

turet me motorra elektrike ne belsh

Vozitje me motora elektrike rreth liqenit të Belshit ku distanca është 2.2 km nga qendra e qytetit dhe zgjat 15 minuta. Viztorët vendas apo të huaj kanë mundësine të marrin motorat me qira dhe të vozisin qendren e qytetit me motora elektrike . 

Ky tur parashikon vozitjen me motora elektrike nga qendra e qytetit të Belshit deri në fshatin turistik Seferan ku atje mund të vizitojnë statujen e Perendeshes së Afërditës, amfiteatrin rreth saj si dhe të të bëjnë një vizitë ne bujtinat komode që ndodhen në këte qytet . Distanca për këte tur është 3 kilometra dhe zgjat 30 minuta .

Ky tur parashikon vozitjen me motora elektrik nga qendra e qytetit deri në Liqenin me të bukur në Belsh i cili është ai i Merhojës ku së fundmi bëhet edhe plazh gjatë verës. Distanca për këte tur është 5 kilometra dhe zgjat 25 deri në 30 minuta. 
 

Ky tur parashikon vozitjen me motora elektrik nga qendra e qytetit deri në Liqenin karstik natyror të Degës ose ndryshe të luleve. Distanca për këte tur është afërsisht 8 kilometra dhe zgjat 40 minuta. Gjatë kësaj rruge mund të shikohen disa liqene karstike pergjatë vozitjes me motora elektrike. 

Ky tur parashikon vozitjen me motora elektrik nga qendra e qytetit të Belshit deri te Hinka e Kosoves e cila është një fenomen i rallë natyror ku kurioziteti të shtyn ta vizitosh. Distanca për të parë këte Hinkë është 9 kilometra dhe udhetimi me motora elektrike zgjat 50 minuta.
 
Ky tur parashikon vozitjen me motora elektrik nga qendra e qytetit deri në Kompleksin Agroturistik të liqenit të Marinzës .Distanca për këte tur është 6 kilometra dhe udhetimi zgjat rreth 20 minuta . 
 

Ky tur parashikon vozitjen me motora elektrike nga qendra e qytetit të Belshit deri në Malin e Gradishtës e cila ështê pika më e lartë në hapësirën e qytetit të Belshit . Distanca për këte tur është 5 kilometra dhe zgjat 25 minuta. 

Ky tur parashikon vozitjen me motora elektrike nga qendra e qytetit deri në Pyllin e Deshiranit ku rruga për të shkuar deri atje është mbresëlënese e rrethuar nga peme shekullore . Distanca për këte tur është 10 kilometra dhe përshkruhet për 1 orë e 15 minuta. 
 

Ky tur parashikon vozitjen me motora elektrike nga qendra e qytetit të Belshit deri në rrënojat e termës romake në Rrasë një zbulim i fundit arkeologjik. Distanca për të shkuar në këte destinacion është 6 kilometa.

Turet me grupe deri ne 20 persona

Belsh

Seferan

Belsh

Merhoje

Belsh

Fierze

Belsh

Marinez

Belsh

Dragot

Belsh

Grekan

Belsh

Gradishte

Belsh

Vlashum

Rezervoni tani në

+355 67 436 8849

Kontakto tani