Vendndodhja jonë
Na gjeni në qytetin e belshit, Albania
Orari i punës
E hene- E diel
Dërgo një E-mail
info@belshbike.al
Numër telefoni
+355 67 436 8849
REZERVO TANI

Rreth nesh

Services

Pedalo ne Belsh

Rreth nesh

Biznesi " Pedalo ne Belsh " eshte nje biznes i krijuar fale mbeshtetjes financiare nga Partneret per Ndryshim dhe Zhvillim si dhe Credins Bank. Ky biznes ka si fushe veprimtarie dhenien me qira te bicikletave , motorave elektrike city coco dhe skuterave elektrike

Ky sherbim eshte krijuar ne vitin 2019 dhe eshte zgjeruar nga viti ne vit me mjete te reja e inovative . Ky biznes eshte mbeshtetur 2 here me grant nga Partneret per Ndryshim dhe Zhvillim dhe Credins Bank. Veprimtaria e ketij biznesi ushtrohet ne sheshin e qytetit te Belshit " Sami Frasheri " ku keto mjete jepen me qira per vizitoret vendas dhe te huaj .